Rendelésüket a következő címen adhatják le:  jb@juhaszbalazs.com

Kincses Baranya

Mesebeli utazásra hív ez a könyv, amely csodálatos képanyagával, érdekes történeteivel mutatja be Baranya sokszínű, izgalmas világát. Sajátos nézőpontból megörökítve tárja elénk legdélebbi megyénk szokásait, életét, sok évszázados hagyományvilágát, épített és természeti örökségét. Értékeink megőrzése, kevésbé ismert kincseink felmutatása az összetartozást, a szülőföld szeretetét erősítik. Ezt szolgálja ez a kötet is, dokumentálva az ember alkotta és a természet adta értékeket, továbbörökítve a magyarság és a velünk élő nemzetiségek tradícióit az utókor számára. Az album összetett élményt ad olvasóinak, képi világa és történetei nemcsak az itt élőknek mesélnek, hanem az idelátogatókat is felfedezésre csábítják.

Könyvterv és fotó: Juhász Balázs

Szöveg: Kerekes Borbála

Kiadás dátuma: 2018

200 oldalas, kemény táblás

RENDELHETŐ!

Ára: 6900 Ft +postaköltség

A KIÁLLÍTÁS IDEJE ALATT AKCIÓSAN: 5900 Ft +postaköltség

Több darab rendelése esetén kérjen új árat.

Álmom India

Fotóalbum, egy magyar fotóművész képeivel és egy magyar hindu szerzetes írásaival.
Nem útikönyv, nem tankönyv. Egy vallomás, egy életmű. Egy fotós és egy szerzetes találkozása.
Ez a könyv elmeséli egy nyugati fotóművész és egy nyugati hindu szerzetes rácsodálkozását a megmagyarázhatatlan világra. Négy éven át készült a könyv fantasztikus utazások és tapasztalások közepette.

Könyvterv és fotó: Juhász Balázs

Szöveg: Leveles Zoltán

Kiadás dátuma: 2010

200 oldalas, kemény táblás

SAJNOS NEM RENDELHETŐ MÁR!

PARIS flâneur

35 évesen készítettem első könyvem, a Paris flâneur -t. Hat éven keresztül fotóztam a várost, ami nagyon megfogott és többet nem eresztett. Eszközöm a kamerám, a „negyedik szemem” és – a Város, a sziget, ahol otthon érzem magam, – a hely, mely felidézi régi felszabadult énemet, ahol az ember szembejöhet önmagával. Társszerzőként olyan ismert személyeket kértem fel, akik munkájukkal, gondolataikkal példát jelentenek számomra. Írásaikkal, gondolataikkal a képek, a pillanatok átélhető élménnyé változtak.

Szerzőtársaim névsora:
Faludy György, Kepes András, Popper Péter, Szepes Mária, Andok Ferenc, Baricz Katalin, Cserhalmi György, Csernus Sándor, Fejtő Ferenc, Földes László (Hobó), Gyarmati Csaba, Gyémánt László, Katona Klári, Koltai Lajos, Kuklay Antal, Rozsonits Tamás, Sárosi István, Sárvári György, Vámos Miklós és Vekerdy Tamás.

Könyvterv és fotó: Juhász Balázs

Kiadás dátuma: 2005

210 oldalas, kemény táblás

SAJNOS NEM RENDELHETŐ MÁR!